Met meerdere personen tegelijk werken

Met meerdere personen tegelijk werken

Je kunt met meerdere gebruikers tegelijk in het CMS aan dezelfde website werken. Je kunt zelfs met z'n allen tegelijk dezelfde pagina bewerken, maar let op: de laatste persoon die op Opslaan klikt heeft 'gewonnen'.
De inhoud die als laatste opgeslagen wordt, overschrijft alle eerdere bewerkingen.


    • Related Articles

    • Gebruikers, Gebruikersgroepen en -rechten

      Gebruikersniveaus hoofdbeheerder (er is er maar 1):  kan alles bewerken/verwijderen + andere beheerders, moderators en gebruikersgroepen aanmaken beheerder:  kan items aanmaken, bewerken en verwijderen in alle gebruikersgroepen moderator:  kan items ...
    • Inloggen met meerdere accounts tegelijk

      Heb je meerdere websites te beheren met het Websitemachine CMS en wil je niet telkens uitloggen, dan hebben we twee tips voor je. De makkelijkste oplossing: gebruik verschillende browsers. Bijvoorbeeld Firefox en Safari of Edge. De mooiste oplossing: ...
    • Waarom moet ik soms opnieuw inloggen?

      Soms moet je opnieuw inloggen, ondanks dat je heb aangegeven zo lang mogelijk ingelogd te willen blijven. Dat komt doordat Websitemachine controleert of je de site bezoekt met dezelfde browser als waarmee je ingelogd bent. Als er iets veranderd is ...
    • Meertalige website

      Het is mogelijk meerdere talen weer te geven op je Machine-site. Je activeert het eenvoudig via Admin > Instellingen. Vink de talen aan die je wilt weergeven en klik op 'Opslaan'. Op de site verschijnen automatisch vlaggetjes met links naar de ...
    • Bestelformulier

      Via de Bestelformuliermodule van Websitemachine kunnen je sitebezoekers makkelijk je diensten reserveren en producten bestellen. Webshop, Click & Collect of winkelen op afspraak: maak snel een mooie presentatie met tekst en meerdere foto's. Dit kan ...