Opmaak kopiëren / plakken

De optie Plakken als platte tekst staat standaard aan

Opgemaakte tekst kan gekopieerd (ctrl+c / cmd+c) en met behoud van opmaak geplakt (ctrl+v / cmd+v) worden door voor het plakken dit knopje uit te zetten:
Knop plakken als tekst

Als je veel (ingewikkeld) opgemaakte inhoud hebt, kun je ook de volledige inhoud kopiëren via de bron. Klik op de knop Broncode:

In het scherm dat opent selecteer je alles (ctrl+a / cmd+a) en kopieer je het met ctrl+c / cmd+c.

Op de doelpagina klik je weer op de knop Broncode. Plak de inhoud van het klembord in het scherm (ctrl+v / cmd+v) en klik daarna op Oké.