Een ander uiterlijk proberen voor je website

Ben je nieuwsgierig hoe je site* eruit zou zien met een andere sfeer, lettertype of zelf geheel andere indeling? Maar zonder dat de hele wereld de wijziging ziet?
Dan hebben we een toffe oplossing voor je:
Log in in het CMS, en ga daarna naar websitemachine.nl/maak
Je ziet nu je eigen website als demosite in de configurator. Je kunt naar hartelust alle opties uitproberen. Niets wordt namelijk opgeslagen en extern getoond.

Als je het uiterlijk definitief wilt aanpassen, ga je naar de pagina Admin > Instellingen in het CMS, en pas daar de keuzes aan. Klik op Opslaan en bekijk je site op het internet!

*deze optie is alleen beschikbaar voor machine-sites: websites die gemaakt zijn met de Websitemachine.