Link maken

Je kan een link maken van een stukje tekst of van een plaatje.

1. Kopieer [ctrl+c of cmd+c] het adres (url) van de pagina waar je naar wilt linken. Het adres begint met http:// of https://

2. Bewerk in de Websitemachine de pagina waarop je de link wilt maken. Selecteer een stukje tekst of een plaatje waar je een link van wilt maken

3. Klik op het kettinkje

4. Plak [ctrl+v of cmd+v] het zojuist gekopieerde http:// adres in het vakje 'Url'
  5. Een titel is optioneel. Dit tekstje verschijnt als je met de cursor op de link blijft zweven.
  6. Kies bij Doel Nieuw venster als je wilt dat de link in een nieuw tabblad opent (aanbevolen)