Link (naar module) toevoegen aan navigatie

Op de pagina Navigatie kun je handmatig een link toevoegen aan een hoofd- en/of subnavigatie.
Een link maak je meestal naar een onderdeel binnen je website. Als je een pagina gemaakt hebt, bestaat deze al in een hoofd- of subnavigatie. Je hoeft die niet nog eens handmatig toe te voegen, behalve in speciale gevallen.

Laat de URL van deze links altijd beginnen met een / (slash).
Voorbeelden:
/nieuws (een link naar de nieuwsmodule in je website)
/nieuwe-sneakers (een link naar een nieuwsitem)
/portfolio (een link naar de portfoliomodule)
/plaatjes-van-gebakjes (een link naar een portfolio)
/contact (een link naar de contactpagina)

Wil je een link maken naar je Blog, vul dan bij naam voor navigatie Blog in en kies Blog zoals op het plaatje hieronder. Klik op TOEVOEGEN en je bent klaar. Je kunt de module ook anders noemen. 'Captain's log', 'Evenementen', Maanstanden of 'Dagboek', verzin het maar!

Een link naar een andere website maak je door de volledige URL op te geven. Bijvoorbeeld: https://www.ontwerpfabriek.com/
Let op: een bezoeker die op de link klikt verlaat je website. Het is niet mogelijk deze links in een nieuw tabblad te laten openen. Dat kan wel door een link in de tekst op een pagina te maken.