Pagina's buiten de navigatie houden

Soms wil je pagina's niet in de navigatie hebben. Bijvoorbeeld algemene voorwaarden of een privacy reglement.
Je kunt dat doen op de volgende manier:

1. Maak een nieuwe subnavigatie (en noem deze bijvoorbeeld Pagina's buiten de navigatie)

2. De subnavigatie is een virtuele map en omdat de navigatie niet aan een pagina is toegekend verschijnt deze in de grijze balk onder Jouw website.

3. Maak nu een nieuwe pagina, of klik op een bestaande om te bewerken.

4. Geef aan dat deze pagina in het menu Pagina's buiten de navigatie staat.

5. Sla de pagina op. Je kan nu de URL van deze pagina kopiƫren en een link maken. Hoe dat werkt leggen we uit in andere FAQjes:
    > Voorvertoning van een pagina en de URL ontdekken
    > Link maken

Let op: je kan deze functie niet gebruiken om pagina's te verstoppen. Google vindt alles.