Back-up

De Websitemachine maakt elke nacht een back-up van de inhoud van je website. Deze back-ups bewaren we 7 dagen.

Als je per ongeluk inhoud hebt verwijderd die niet op deze manier te herstellen is, kunnen we een back-up terugzetten. Het terugzetten verwijderd alle bewerkingen van na het moment van back-uppen. Dit geldt ook voor reacties van bezoekers op artikelen, bestellingen in de webshop, ingevulde registraties, voorraad bestelformulier en aanpassingen die je zelf hebt gedaan.
Van de inhoud van de Bibliotheek maken we geen back-up. We gaan ervan uit dat je originele afbeeldingen en bestanden op je eigen computer bewaard.

Je kunt een back-up niet zelf terugzetten. Neem daarvoor contact op met helpdesk@ontwerpfabriek.com.