Dossiermodule

Een dossier is een overzichtelijke verzameling van kennis en kan beheerd worden door een moderatorsgroep.

Op de dossierpagina op de website kunnen de volgende items worden weergegeven:
• omschrijving/samenvatting
• laatste updates
• artikelen
• links naar (externe) info
• downloads
• foto's
• laatste reacties / actieve discussies
• contactinformatie moderators

De informatie over links, downloads en foto's worden uit gekoppelde artikelen gehaald.

Een nieuw dossier moet eerst opgeslagen worden voordat er artikelen of nieuws aan toegevoegd kunnen worden. Er kunnen daarna onbeperkt items aan worden toegevoegd.