E-mail opslagruimte

Wij zijn geen Google die vele gigabytes per klant kan uitdelen dus de ruimte voor e-mail op de server is beperkt. Je krijgt waarschuwingsmailtjes van de server als je account vol dreigt te raken. Negeer deze mailtjes niet want bij 100% krijg je geen e-mail meer binnen en een boos sms-je van Jan Pieter. Probeer dat te vermijden 😊
Houd je niet van opruimen? Voor een kleine meerprijs kunnen we je opslagruimte flink vergroten.
Heb je heel veel e-mail te bewaren, verplaats (gewoon slepen) e-mail dan naar een offline map (bijvoorbeeld 'Archief' of 'Klantnaam') of naar een ander (IMAP)account (Gmail / iCloud).

Een offline (archief)map maken in Outlook

Onderaan in de linkerkolom van Outlook zie je 'Op mijn Computer'. E-mails die je in dit account opslaat worden niet met de server gesynchroniseerd. Dus ideaal om te gebruiken als archief.
Offline map maken Outlook

Meerdere offline mappen maken
Klik met je rechter muisknop op 'Op mijn Computer' om extra offline mappen te maken.

Een offline (archief)map maken in Mail voor Mac

In de linkerkolom van mail zie je 'Op mijn Mac' staan. Je kunt hier een postbus maken door met je muis in de lege ruimte achter de tekst 'Op mijn Mac' te bewegen. Er verschijnt dan een plusje (+) waarmee je een nieuwe map maakt.
Offline postbus maken op de Mac