Video invoegen

Met de tekstverwerker kan je boven/onder/tussen/naast de tekst een video invoegen.

Een video wordt altijd ingesloten vanaf YouTube, Vimeo of een andere bron.

Heb je zelf een filmpje gemaakt, upload het dan eerst naar YouTube. Je kan ook een eigen (bedrijfs)kanaal maken, dat is ook weer goed voor je SEO.

1. Ga naar het filmpje op YouTube dat je wilt insluiten

2. Klik onder het filmpje op 'Delen'  kopieer de url die in het vak staat
  3. Open de pagina die je wilt bewerken in de Websitemachine en plaats de cursor waar je het filmpje wilt insluiten
  4. Klik op 'Media invoegen/bewerken
  5. Plak de code in het veld Bron en pas indien gewenst de maat aan

6. Klik op OK en je hebt een video ingesloten.