Hulp van een mens

We maken het werken met de Websitemachine zo makkelijk dat je zelf aan de knoppen kunt zitten.

Als je een vraag hebt, vind je in deze Kennisbank vaak snel het juiste antwoord. Kom je er met deze uitleg toch nog niet uit? Niet getreurd: dan helpt een van onze 'machinisten' je graag persoonlijk weer op weg.

Uitzonderingen
Als je ons vraagt werkzaamheden uit te voeren die je zelf zou moeten kunnen, dan berekenen we die aan je door. Uiteraard geven we dit vooraf aan en beslis je zelf of je deze opdracht geeft.
Maatwerk aanpassingen aan systemen en instellingen zijn geen service. Ook het oplossen van problemen die veroorzaakt worden door (software van) derden is niet inbegrepen in de abonnementskosten.