Voorvertoning van een pagina bekijken

Als je een pagina aan het vullen of aanpassen bent wil je natuurlijk zien hoe dat er in het echt uit komt te zien.
In de meeste modules kan je klikken op de naam van de pagina. Deze link opent dan de pagina in een nieuw tabblad.

Als je de URL van de pagina wilt weten omdat je een link wilt maken kan je met je rechter muisknop klikken op deze link en de URL kopiĆ«ren naar je klembord.

Dit ziet er in elke browser iets anders uit. Het bovenstaande voorbeeld is van Firefox.