Ik zie geen slotje voor mijn webadres

Zie je een geel driehoekje bij het slotje op je website, dan betekent dit dat er een afbeelding of andere inhoud op die pagina geladen wordt van een onbeveiligde website (mixed content) of via een http-link. Dit is niet iets om je zorgen over te maken.
Het staat natuurlijk wel minder netjes dan een (groen) slotje. Als je met de Websitemachine op je pagina een afbeelding of een link naar een PDF in de tekst hebt geplaatst, kan je het slotje makkelijk terugkrijgen door in de Websitemachine de afbeelding aan te klikken: kies afbeelding invoegen/bewerken en typ een s na http aan het begin van het adres in het veldje 'Bron'. Dit werkt alleen als de website waar je naar linkt een beveiligde verbinding heeft. Controleer dat eerst door de site te bezoeken.

Wil je assistentie bij het oplossen van 'mixed content', laat het weten!